Kültéri medenceépítés
Magánmedence-specialista már több mint 30 éve...
Főoldal :: Műanyag medence ::

Műanyag kültéri medencék

Műanyag medencék már évtizedek óta elérhetőek a Magyar uszodatechnikai piac forgalmában.
 

A PP - polipropilén táblákból összeállított, ( összehegesztett ) műanyag medencék kedvező árfekvésű medencék, de hátrányuk hogy az idő múlásával a vegyszerek, kifakítják, a nap káros UV sugárzása pedig elgyengíti és vetemíti az anyagot, így a hegesztések elvállnak egyműstól, és végzetesen roncsolódik a medence szerkezete, melyet javítani nem vagy csak nagyon költségesen lehet... - és sokszor egy utólag belehelyetett fóia bélés az mely odvosolni tudja a problémát...


Az üvegszál erősítéső műanyag medencék  - már minőséget képviselnek, szép gyári kivitelük, sokszínű formaviláguk már sok vevőt csalogatnak e típus választására, de áruk vetekszik az egyénileg épített zsaluköves medencék áraival.

Persze akik előnyben részesítik a gyári kivitelezést, azon Megrendelőinknek megfelelő választás lehet az üvegszálas műanyag medence.


Szót kell ejtenünk a kerámia vagy kerámia erősítésű műanyag medencékről. E medencék nagyon magas minőséget képviselnek, és a medence hély gyárilag előre elkészített használatkész kivitelben kerülnek forgalomba, csak a kiegészítőket, gépeket kell csatlakoztatnunk hozzá.  Gyönyörű kivitelükkel - magas áruk, és korlátozott szállításuk/telepítésük áll szemben.
Egy kerámia medencehély akár 2-3 millió forintba is kerülhet + telepítés  Gépészet, betonozás, stb stb.  Néhány cég úgy hírdeti ezt a terméket mely NEM igényel betonozást, de a gyakorlati tapasztalat azt mutatja hogy érdemes e medencéknél is elvégezni a megfelelő alapozást, és betonozást, stb.

Mindazonáltal ha valaki ilyen kerámia medencét szeretne - és meg tudja fizetni a nem éppen olcsó áat - nagyon szívesen építünk ilyen medencét Önnek !

 
HW Online - Online Marketing Tanácsadó | |honlapkészítés